Valikko

Rekry

Päiväkotimme on kasvamassa ja vaikka tällä hetkellä meillä ei ole avointa hakua niin meille voi jättää avoimen hakemuksen niin varhaiskasvatuksen opettajat, lastenhoitajat kuin myös laitoshuoltajat. Avautuviin työtehtäviimme voit lähettää avoimen hakemuksen jump@dap.fi. Ilmoitathan, mikäli olet kiinnostunut myös lyhyempi aikaisista sijaisuuksista.

Päiväkoti JUMP on syyskuussa 2014 avattu yksityinen, englanninkielellä suihkutettu ja oman keittiön laadukkaalla lähiruualla ravittu 100-paikkainen liikuntapäiväkoti Seinäjoella. Ideaparkin päiväkotimme on avattu marraskuussa 2019. Ideaparkin päiväkodissa meillä on arkipäivisin aukioleva vuorohoidon ryhmä toimien tarpeen mukaan 05.20-22.15 välillä.

Noudatamme yrityksessämme yksityisen sosiaalipalveluaan tes:iä ja 4 kk koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera osoitteeseen jump(at)dap.fi. Tutkinto- ja työtodistuksia ei tarvitse lähettää hakemuksen mukana. Pyydämme ne nähtäville haastatteluun kutsutuilta.

Hyppää mukaan!

 

 

Opiskelijat, työhöntutustujat, työkokeilijat ja projektityöntekijät

Tarjoamme ympärivuotisesti harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Työkokeiluun otamme henkilöitä jatkuvalla haulla. Kysy meiltä myös rohkeasti esimerkiksi opinnäytetyön ja kehittämistehtävien aiheita. Yhteydenotot sähköpostitse jump(at)dap.fi.